Dejtingsajten du ska undvika

Lär av 2010 års sämsta dejtingsajt. För där är oddsen är sämre än vad de behöver vara. Jag pratar om dejtingsajten som i alla fall under 2010 hade det så här:

  • Bara betalande medlemmar kan läsa mejl/meddelanden.
  • Bara betalande medlemmar kan skriva mejl/meddelanden.
  • Du kan inte se vilka som är betalande medlemmar.

Det här är en hemsk kombination. Du är betalande medlem och kan därför skicka brev. Du kanske sitter i timmar och väljer ut lämpliga partners och skriver brev till dem. Sen kan mottagarna inte ens kan läsa dina mejl, än mindre svara dig.

Snacka om att kasta pärlor för svin! Det är svårt nog att hitta en lämplig partner, och det blir helt omöjligt om du ska slösa pengar, energi och tid på att skriva brev ut i tomma cyberrymden.

Mitt råd är därför att helt undvika sajter som i skrivande stung (2010) har denna kombination. Jag har kollat med supporten på Match.com (egentligen se.match.com) och deras enda ursäkt till mig var att tjejerna kanske blir betalande medlemmar när de ser att de får brev.

Yeah, right!

Som kille är det svårt nog att för tjejerna att svara på tilltal alls, även på de bra dejtingsajter där du kan se att tjejerna är betalande medlemmar. På Mötesplatsen och E-kontakt (sist jag var där för ett par år sedan) gick det bra att se vilka som betalade, vilka som läste det jag skrev och så vidare.

Då är åtminstone grundförutsättningarna där. Match.com är däremot skräp! Rena rånet om du frågar mig.